Niedzielne Bufety Obiadowe
Niedzielne Bufety Obiadowe
w Restauracji Mariatto
Business Faltom Hotel Gdynia***
Osoba dorosła - 100 zł, Dzieci 3-10 lat - 45 zł, Dzieci do 3 lat - GRATIS!
Konieczna wcześniejsza rezerwacja stolika
Tel. 58 77 65 599
W cenę wliczone jest nieograniczone korzystanie z bufetu, w którego skład wchodzą m.in.:
- zupy (np. rosół, żurek, barszcz czerwony, krem z pieczarek, zupa serowa, flaki)
- dania gorące z dodatkami (np. golonka w piwie, Cordon Bleu, sola w sosie krewetkowym,
polędwica po kasztelańsku, De Volaille, szaszłyk drobiowy,
filet z grilla, łosoś w sosie kaparowym)
- desery (np. gofry, galaretki, budynie, pierogi z owocami, ciasta, musy, lody)
- soki, kawa, herbata, woda mineralna
- wino białe i czerwone bez ograniczeń
Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany menu w trakcie trwania posiłków.
Zmiana może dotyczyć zarówno rodzaju, jak i ilości potraw.
Podczas bufetów niedzielnych, zapraszamy naszych najmłodszych Gości do hotelowego
Klubu Malucha dla dzieci oraz zewnętrznego placu zabaw (nieodpłatnie),
na którym każde dziecko znajdzie coś dla siebie, m.in.:
interaktywny playtouch, cymbergaj, ścianka wspinaczkowa, piłkarzyki, zjeżdżalnia, bajki, kolorowanki, puzzle, trampolina,
play station i wiele innych atrakcji.
Zapraszamy!
KONTAKT I REZERWACJA STOLIKÓW: TEL. 58 77 65 500 U nas w każdą niedzielę jesz ile chcesz!


