Wirtualny spacer Polski English Deutsch Swedish
Business Faltom Hotel Gdynia
NAJNIŻSZA CENA-REZERWACJA ON-LINE

Wigilie Firmowe Wigilie Firmowe




  

 Zapraszamy Państwa do spędzenia magicznych chwil podczas kolacji wigilijnej.
Spotkanie wigilijne będzie dla Państwa pracowników chwilą wytchnienia
i wzajemnej radości z oczekiwania na Święta Bożego Narodzenia.
Na ten uroczysty dzień Szef Kuchni przygotował dla Państwa Świąteczne Menu,
które przedstawiamy poniżej:
 


Propozycja I
73 zł brutto/os.

Zupa serwowana:
Zupa Kurkowa
Danie główne serwowane:
  Łosoś na szpinaku

Ziemniaki gotowane
Deser:
     Szarlotka z bitą śmietaną (1 porcja 100g/os.)
Napoje:
Kawa lub herbata
Sok (200ml/os., podawane w dzbankach)


Propozycja II
105 zł brutto/os.

Zupa serwowana:
Grzybowa z łazankami
Danie główne serwowane:
Sola w sosie krewetkowym
Ziemniaki gotowane
Kapusta biała zasmażana

Zakąski zimne (3 porcje/os.)
Pstrąg w galarecie
Ryba po grecku
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
Pieczywo, masło

Deser:
Makowiec (1 porcja 100g/os.)
Sernik z brzoskwiniami (1 porcja 100g/os.)

Napoje:
Kawa/herbata bez ograniczeń
Soki owocowe/Woda (500ml/os., podawane w dzbankach)


Propozycja III
  113 zł brutto/os.

Zupa serwowana:
Barszcz z pasztecikiem
Danie główne podawane na półmiskach:
Dorsz smażony po staropolsku
Pstrąg w sosie migdałowym
Ziemniaki gotowane
Ziemniaki wedges
Bukiet surówek
Bukiet jarzyn

Deser:
Piernik świąteczny (1 porcja 100g/os.)
Sernik z polewą z białej czekolady (1 porcja 100g/os.)

Napoje:
Kawa/herbata bez ograniczeń
Soki owocowe/Woda (500ml/os., podawane w dzbankach

Propozycja IV
153zł brutto/os.

Zupa serwowana:
Barszcz czysty
Danie główne podawane na półmiskach:
Grillowany filet z halibuta
Dorsz smażony po staropolsku
Ziemniaki gotowane
Kluski śląskie
Kapusta biała zasmażana
Bukiet surówek

Deser:
Makowiec (1 porcja 100g/os.)
Szarlotka tradycyjna (1 porcja 100g/os.)
Kolacja (4 porcje/os)
Śledzie po kaszubsku
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Biszkopt szpinakowy z nadzieniem serowo-łososiowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Pieczywo i masło

Napoje:
Kawa/herbata bez ograniczeń
Soki owocowe/Woda (500ml/os., podawane w dzbankach)

 

Oferta uzupełniająca:

Alkohole:
Wino hiszpańskie czerwone wytrawne Bogarve Tempranillo - karafka 1l – 45zł
Wino hiszpańskie białe wytrawne Bogarve Tempranillo - karafka 1l – 45zł
Wódka Smirnoff/Wyborowa/Żołądkowa Gorzka/Bols – butelka 0,5l – 60zł
Wódka Finlandia – butelka 0,5l – 85zł
Piwo beczkowe Okocim – 0,5l – 11zł
Napoje gazowane:
Sprite/Cola – butelka 1l – 12 zł

 

NOWOŚĆ! Fotobudka     zobacz wiecej..>

Podane menu stanowi jedynie propozycję, możemy je dowolnie zmodyfikować tak,
aby w pełni dopasować je do Państwa indywidualnych potrzeb i preferencji.


Zapraszamy do skorzystania z oferty!

 

 


Faltom Business Polecany
Bookingcom

KONTAKT